Ugrás a tartalomhoz

Program


A bor filozófiája

A bor filozófiája

Valóban szükséges filozófiát „gyártani” a jó borhoz? Talán elegendő, ha az alapvető kérdések, – hogy mit igyak, mikor igyak, hogyan igyak és hol igyak – megválaszolásához Hamvas Béla és Márai Sándor bölcs életszemléletét hívjuk segítségül, magyar költők megzenésített bordalainak társaságában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 19:00

A bor filozófiája – Huzella Péter és Rátóti Zoltán estje

„Egy pohár bor, az ateizmus halálugrása.”

Házigazda: Szamos László

Férőhely: 80 fő

ArtUdvarok
Az elmúlt években Házak, Udvarok, Házigazdák néven ismert és kedvelt programsorozaton belül szentendrei házigazdák tárják szélesre kapuikat és várják a látogatókat vendégségbe, a maguk által szervezett programokra. Van közöttük festőművész, kőfaragó, közgazdász, nyelvtanár, művészeti író, restaurátor, galériás. „Egy közös van bennük: ők mind szentendrei arcok, olyanok, akiket jól ismernek az itt élők, olyanok, akik mindig készek önzetlenül tenni a városukért.“

Ajánlatunk


A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Ajánló


Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!