Ugrás a tartalomhoz

Program


Amsterdam Klezmer Band & Söndörgő

Amsterdam Klezmer Band & Söndörgő

A Söndörgő és az Amsterdam Klezmer Band együttműködésének kötőanyaga a jó kémia. Elsöprő lendületű kortárs világzene két összeszokott bandától, akik együtt még jobbak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 20:30

A közös koncert címe: Szikra - nagyon találó, mert a két együttes találkozásakor rögtön kipattant a szikra, amit a közönség is átélhet augusztus 17-én a MűvészetMalom udvarán. Kontinentális klezmer keveredik a Kárpát-medence jellegzetes tamburazenéjével, amelynek vitathatatlanul a Söndörgő az egyik legkiválóbb képviselője. Az Amsterdam Klezmer Band kezdeményezésére létrejött supergroup a bizonyíték arra, hogy jó zenészek kezében a hagyományos dallamokból is fergeteges buli kerekedik, belobban a tűz. A koncerten balkáni, cigány, klezmer dallamokat, a két zenekart ihlető kincseket és közös munkájukból kipattant kompozíciókat hallhat a közönség.

Ajánlatunk


Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről még baráti társaságban is csak óvatosan merünk beszélni. Ha egyáltalán merünk. Mert a mű valós és vélt érzékenységeket sérthet: szókimondó, de nem didaktikus.

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

szívek: tiporva vízipisztoly: csőre töltve tréningruha: on

Ajánló


ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje hegedűre és godronkára Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!