Ugrás a tartalomhoz

Program


Antonia Vai

Antonia Vai

Költői Soul. Drámai folk.
Antonia Vai svéd/magyar énekes-dalszerző. A Stockholmban született énekesnő 2013-ban érkezett Budapestre, hogy gyökereit kutassa fel, de Antoniát úgy megfogta a város, hogy azóta is pesti lakos.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 24. péntek, 21:00

Megnyerő egyéniségével, dinamikus előadásával és nyers szövegeivel- - Antonia zenéje egy szenvedélyes történetet mesélőutazás. A tinédzser kora óta alkotó énekesnő, miután egy évet élt Londonban és körbe utazta Európát, 2012-ben megjelenítette első két saját kiadású albumát, melyek a “Lovers and Prophets” és a “Dirt From When The Earth Was Flat” címet viselték.

Budapesten Antonia gyorsan a magyar underground zenei élet meghatározó előadójává vált. 2014-ben felvette “Stories After Bedtime” című albumát, melyre számos országos tv- és rádióadó felfigyelt.
Körbe turnézta az országot a Quimbyvel, kiadott két dalt a Bohémian Betyars-szal, fellépett az összes nagy fesztiválon (Sziget, Volt) és játszott az MR2 akusztikban. 2015 júniusában első önálló teltházas koncertjét adta a Művészetek Palotájában melyen számos vendég előadóval, Senaval, M3nsa-val, és Saiiddal lépett együtt színpadra. 2015-ben megjelent a “Tightrope” nevet viselő Ep-je, melyen szerepelt a Saiiddal közös dala “Remember how”.

 

Ajánlatunk


Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Ajánló


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!