Ugrás a tartalomhoz

Program


Aktuális előadásokCo Lee: Már a legnagyobb hazai színpadokat is megjárt Halász Kolos, a rappes és jazzy ütemekre bólogató, belvárosi fiatalság hangja, megtestesítője és ízlésformálója. Co Lee kérlelhetetlen, punkos őszinteséggel és zsigeri természetességgel ad elő és alkot. Az angolul és magyarul egyaránt megszólaló rapper egy olyan ízlésesen hullámzó, trendektől független hangot hoz, amely nemcsak a hazai, de nemzetközi palettán is különlegessé teszi.

2023-ban megjelent első magyar nyelvű nagylemeze a ‘Cirque du L'homme’, amelyen olyan előadók működnek közre, mint Beton.hofi, Kolibri vagy gyuris. A lemez nagy sikerrel debütált, és azóta is a gerincét képezi Co Lee játékos és zeneileg rendkívül sokszínű létének. Azóta egyedülálló zenészekből álló Live Band formációját teltház előtt mutatta be a MÜPA-ban, Kobuci Kertben, Akvárium Klubban és az A38 Hajón is.

2024-ben megjelent második magyar albuma, a DOÓR-ral közös ‘A PROGRAM’, valamint számos közreműködéssel jött elő a hazai szcéna nagyjaival. 2024 június elsején első saját szervezésű fesztiválja, a ‘Cirque de Margaret’ egyedülálló produkcióval és több fellépős lineuppal indította új érára a Co Lee projektet. Rendkívül színes és igényesen megkomponált, réteg- és popzenét is tartalmazó diszkográfiát már minden egyes koncerten show élmény képzi le ami bizonyítottan már a neves hazai fesztiválokra és színpadokra bevonzza és oda is ragasztja a publikumot.

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.
A koncert az NKA Hangfoglaló prógramja támogatása segítségével jött létre.

Ajánló


A fesztiválszezon során - annak nevének ellenére - klubokban is játszanak zenekarok, így a szentendrei Barlang klubban is, és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!