Ugrás a tartalomhoz

Program


Fesd meg Szentendrét!

Fesd meg Szentendrét!

Az eseményen instruktor segítségével, mindenki lépésről lépésre fogja megfesteni Szentendre gyönyörű Duna-parti látképét. Nem szükséges semmilyen rajz, vagy festészeti tapasztalat, minden eszközt mi biztosítunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 16:30

Mindannyian mások vagyunk, de valamiben egyetértünk: Te is szereted, én is szeretem: szeretjük Szentendrét. Az eseményen instruktor segítségével, mindenki lépésről lépésre fogja megfesteni Szentendre gyönyörű Duna-parti látképét. Nem szükséges semmilyen rajz, vagy festészeti tapasztalat, minden eszközt mi biztosítunk. A kreatív és vidám időtöltés után garantáltan egy olyan képpel távozol, amire büszke leszel! Az alkotást Kamocsay IHLET borával, finom falatokkal és kellemes aláfestő zenével inspiráljuk.

Házigazdák: Dorn Gabriella és Dorn Zoltán

Férőhely: 12 fő fest, az esemény meglátogatása, nézelődés, beszélgetés ingyenes

ArtUdvarok
Az elmúlt években Házak, Udvarok, Házigazdák néven ismert és kedvelt programsorozaton belül szentendrei házigazdák tárják szélesre kapuikat és várják a látogatókat vendégségbe, a maguk által szervezett programokra. Van közöttük festőművész, kőfaragó, közgazdász, nyelvtanár, művészeti író, restaurátor, galériás. „Egy közös van bennük: ők mind szentendrei arcok, olyanok, akiket jól ismernek az itt élők, olyanok, akik mindig készek önzetlenül tenni a városukért.“

Ajánlatunk


Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről még baráti társaságban is csak óvatosan merünk beszélni. Ha egyáltalán merünk. Mert a mű valós és vélt érzékenységeket sérthet: szókimondó, de nem didaktikus.

Ajánló


Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje hegedűre és godronkára Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!