Program


ISMERŐS ARCOK  jótékonysági koncert

ISMERŐS ARCOK jótékonysági koncert

Ismerős Arcok - jótékonysági koncert a Dévai Árvákért és a Hazajáró Egyletért

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Az együttesre jellemző letisztult, kifinomult dallamvilágot Nyerges Attila gondolatai emelik magas szintre. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik elsősorban a család és a hazaszeretetről, kultúránk, értékeink tiszteletéről és megóvásáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról szólnak. Lemezeik a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Felléptek már a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Számtalan szakmai elismeréssel és díjjal ismerték el tevékenységüket.

A rendezvény bevételével a szervezők a Dévai Szent Ferenc Alapítványt és a Hazajáró Honismereti és Turista Egyletet támogatják.  Az Alapítvány célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. A Hazajáró Honismereti és Turista Egylet alapítói és tagjai a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának erősítését vallják küldetésüknek. Az Egylet képviselőivel a koncert előtti közönségtalálkozón lehet beszélgetni a Fő téri színpadnál, 18.30-tól.               
A rendezvényen a tervek szerint részt vesz Böjte Csaba ferences szerzetes is, a dévai gyermekmentő szervezet létrehozója és működtetője.

Az együttes tagjai:         
Nyerges Attila  - ének, gitár       
 Práder Vilmos  - gitár, ének      
Leczó Szilveszter  - billentyűs hangszerek           
Galambos Nándor  - basszusgitár           
Kovacsik Tamás  - dobok, ütőhangszerek           
Tánczos István - szaxofon, ének

Belépőjegy: 2500 Ft      
Támogatói jegy: 5000 Ft (belépésre is jogosít)

Ajánló


Népzene faluról és zongora a városból: látszólag két átjárhatatlan világ, Bartóknál és az…