Program


ISMERŐS ARCOK  jótékonysági koncert

ISMERŐS ARCOK jótékonysági koncert

Ismerős Arcok - jótékonysági koncert a Dévai Árvákért és a Hazajáró Egyletért

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 23. péntek, 20:00

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Az együttesre jellemző letisztult, kifinomult dallamvilágot Nyerges Attila gondolatai emelik magas szintre. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik elsősorban a család és a hazaszeretetről, kultúránk, értékeink tiszteletéről és megóvásáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról szólnak. Lemezeik a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Felléptek már a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Számtalan szakmai elismeréssel és díjjal ismerték el tevékenységüket.

A rendezvény bevételével a szervezők a Dévai Szent Ferenc Alapítványt és a Hazajáró Honismereti és Turista Egyletet támogatják.  Az Alapítvány célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. A Hazajáró Honismereti és Turista Egylet alapítói és tagjai a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának erősítését vallják küldetésüknek. Az Egylet képviselőivel a koncert előtti közönségtalálkozón lehet beszélgetni a Fő téri színpadnál, 18.30-tól.               
A rendezvényen a tervek szerint részt vesz Böjte Csaba ferences szerzetes is, a dévai gyermekmentő szervezet létrehozója és működtetője.

Az együttes tagjai:         
Nyerges Attila  - ének, gitár       
 Práder Vilmos  - gitár, ének      
Leczó Szilveszter  - billentyűs hangszerek           
Galambos Nándor  - basszusgitár           
Kovacsik Tamás  - dobok, ütőhangszerek           
Tánczos István - szaxofon, ének

Belépőjegy: 2500 Ft      
Támogatói jegy: 5000 Ft (belépésre is jogosít)

Ajánlatunk


A Hókirálynő meséjét mindenki ismeri. Ez a történet a jó és a rossz, a bennünk uralkodó félelmek felülkerekedésének, és végül legyőzésének története. A szeretet erősebb a gonosznál. A szeretet gyógyír a megfagyott szívre.

Tavaly, hagyományteremtő szándékkal mutattuk be „Karácsonyi csillagok” címmel Fischl Mónika koncertjét, ahol a Szentendrén élő díva varázslatos hangulatú estjével igazi ünnepi élménnyel ajándékozta meg a nézőket.

Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémánt nyakékkel lepi meg feleségét – és egy bérgyilkossal. Maggie ugyan régóta sejti, hogy férje összeszűri a levet titkárnőjével, de nem gondolta, hogy ide jutnak. Ám a dolgok nem mennek olyan gyorsan, mert a bérgyilkos a férj jelét várja, egy telefoncsengetést. Addig is beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel...

Ajánló


Karinthy Dunakanyar című keserédes egyfelvonásosa több színészgenerációnak adott pazar lehetőséget a megmutatkozásra.

Az óévbúcsúztató sétán Szentendre olyan kultikus helyeit keressük fel, melyek kapcsolódnak a szilveszter hagyományaihoz.

A zenekar évzáró koncertjén idén is számíthatunk rá, hogy a legnagyobb slágerek felcsendülnek a 60-as évek jamaikájából, a kedvenc filmzenéink…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!