Program


Óperentzia

Óperentzia

A lágy, könnyed, virtuóz hegedűjáték, és a fúvós hangszerek megbabonázó folyama oly szépen olvad bele az Óperentzia mesevilágába, hogy ki merjük jelenteni egy páratlan produkciónak lehetünk megélői.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 26. péntek, 20:00

Óperentzia koncert // Barlang

Az Óperentzia zenekar különleges hangzásvilágával, egyedi zenei képeivel, speciális mai világzenei stílusával különleges atmoszférát teremt és elrepíti a hallgatót képzelete különböző vidékeire.

A Barlangban május végén legújabb albumukat hallhatjuk, mely a Saja Hua címet viseli. A duó páros mellé csatlakozik Lantos Zoltán, világhírű hegedűművész is.

A Saja Hua hindiül azt jelenti, díszített. A díszt az ember azért találta ki, hogy lelkét gyönyörködtesse. Egy használati tárgy, de akár egy dal is megél díszítés nélkül is. De amint rákerül az, amit az egyén maga alkotott, lényének legmélyebbjéről fakadt, lélek költözik belé. A díszítés a természet inspirálta emberi elme kivetülése. Benne van minden, ami az adott pillanatban az alkotójában. A díszítés elmesél, története van.

Ajánló


Július 14-én a szentendrei Barlangban ad koncertet az Európa Kiadó!

A némileg átalakult zenekar 2023-ban megjelenő második albumával hasonlóan egyedi, de más megközelítésű – temperált, az oktáv egyenlő közű felosztásából…

A Kispál és a Borz búcsúját követő évben, 2011 nyarán alakult a zenekar Budapesten. Célunk, hogy hűen a stúdió- és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!