Ugrás a tartalomhoz

Program


Óperentzia

Óperentzia

A lágy, könnyed, virtuóz hegedűjáték, és a fúvós hangszerek megbabonázó folyama oly szépen olvad bele az Óperentzia mesevilágába, hogy ki merjük jelenteni egy páratlan produkciónak lehetünk megélői.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 26. péntek, 20:00

Óperentzia koncert // Barlang

Az Óperentzia zenekar különleges hangzásvilágával, egyedi zenei képeivel, speciális mai világzenei stílusával különleges atmoszférát teremt és elrepíti a hallgatót képzelete különböző vidékeire.

A Barlangban május végén legújabb albumukat hallhatjuk, mely a Saja Hua címet viseli. A duó páros mellé csatlakozik Lantos Zoltán, világhírű hegedűművész is.

A Saja Hua hindiül azt jelenti, díszített. A díszt az ember azért találta ki, hogy lelkét gyönyörködtesse. Egy használati tárgy, de akár egy dal is megél díszítés nélkül is. De amint rákerül az, amit az egyén maga alkotott, lényének legmélyebbjéről fakadt, lélek költözik belé. A díszítés a természet inspirálta emberi elme kivetülése. Benne van minden, ami az adott pillanatban az alkotójában. A díszítés elmesél, története van.

Ajánlatunk


A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Ajánló


Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

megzenésített, szépernői prózavers BALLA ESZTERREL ÉS SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL

Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!