Ugrás a tartalomhoz

Program


Petruska regisztrációs jegy

Petruska regisztrációs jegy

Petruska azon ritka hazai előadók közé tartozik, akinek a dalai egyaránt állják meg a helyüket a nagy nyári fesztiválokon, valamint a világzenei, jazz vagy irodalmi színtéren is. Dalszerzői teljesítményéért 2015-ben Artisjus Junior-díjra jelölték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 17. szombat, 18:00

Petruska
Regisztrációs jegy

Petruska András dalszerző-énekes az igényes könnyűzene hazai képviselője. Szuggesztív, közvetlen előadásmódjával, tartalmas dalaival meghatározó szereplője a hazai fiatal zenészgenerációnak. Széles zenei látókörének köszönhetően Petruska azon ritka hazai előadók közé tartozik, akinek a dalai egyaránt állják meg a helyüket a nagy nyári fesztiválokon, valamint a világzenei, jazz vagy irodalmi színtéren is. Dalszerzői teljesítményéért 2015-ben Artisjus Junior-díjra jelölték.


A belépéshez védettségi igazolvány szükséges!

Ajánlatunk


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú zene jellemzi a Jack Holler sajátságos stílusát, amelyet a zenekar a következőképp jellemez: "Heartbroken Rhythm Syndrome": A zenekar jelenleg első nagylemezének megjelentetése mellett, új magyar nyelvű dalokon is dolgozik.

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Ajánló


A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a…

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!