Ugrás a tartalomhoz

Program


TAO zenekar

TAO zenekar

Mi vagyunk a TAO, egy friss, budapesti zenekar. Azok fognak szeretni minket, akik fogékonyak a dallamos, pozitív dalokra és a gunyoros, eredeti, magyar szövegekre. Élőben játszunk, mert az igazi koncert az, amikor emberek zenélnek embereknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 20:00

“Csak gyűltek a dalok meg az ötletek az Emil.RuleZ! után, úgyhogy alapítottam egy zenekart.” (H.Gy.)

Mi vagyunk a TAO, egy friss, budapesti zenekar. Azok fognak szeretni minket, akik fogékonyak a dallamos, pozitív dalokra és a gunyoros, eredeti, magyar szövegekre. Élőben játszunk, mert az igazi koncert az, amikor emberek zenélnek embereknek.
2020. márciusában jelent meg az első  három dalos EP-nk, majd hozzá a klipek. Onnentől folyamatosan mutatjuk be az újabb felvételeket: két tucat dal vár a megjelenésre. És bizsereg bennünk az adrenalin, hogy élőben is megmutassuk ezeket a közönségnek.

“Ritka, hogy egy zenekarnak ilyen sok és ilyen erős dala legyen már az induláskor. Igen kreatív a társaság, nem tudunk leállni az újabb ötletekkel.” (T.D.)

Jókedvű és emlékezetes koncertélményt adunk a jófej Közönségnek. (A rosszfej közönség unott, fikázós koncertet kap. De nincs rosszfej közönség, csak kevés – vagy épp túl sok – ital.) Remek dalok, őrült szólók, nagy éneklések, jó hangulat: ez a TAO.

“Óriási élmény, amikor a közönség velem énekli a refrént. Ezekért a pillanatokért tanulunk zenélni és dalokat írni, ezért csináljuk a TAO-t.” (Cs.V.)

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Ajánló


Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!