Ugrás a tartalomhoz

Program


Tavaszi fuvallat - fúvóskoncert

Tavaszi fuvallat - fúvóskoncert

Igazi, hamisítatlan fúvósmuzsikálás a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanáraival. A hangversenyen fellép a zeneiskola fúvószenekara, a Tihi Wind Band Czifra Gergely vezényletével, megmutatva a fúvószene sokszínűségét a fergeteges nagyzenekari műsorszámoktól a finom kamarazenéig.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 4. szombat, 18:00

TAVASZI FUVALLAT – FÚVÓSKONCERT

Igazi, hamisítatlan fúvósmuzsikálás a Vujicsics Tihamér Zeneiskola művésztanáraival. A hangversenyen fellép a zeneiskola fúvószenekara, a Tihi Wind Band Czifra Gergely vezényletével, megmutatva a fúvószene sokszínűségét a fergeteges nagyzenekari műsorszámoktól a finom kamarazenéig. A klasszikus, eredetileg fúvószenekarra komponált művek között felcsendülnek a populáris zenei irány gyöngyszemei is.

Vendégek: Kádár Krisztina nagysikerű fuvolazenekara Dömény Krisztián közreműködésével, Nagy Viktor szaxofonegyüttese és Szilágyi István kürtkvintettje.

Ajánlatunk


Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről még baráti társaságban is csak óvatosan merünk beszélni. Ha egyáltalán merünk. Mert a mű valós és vélt érzékenységeket sérthet: szókimondó, de nem didaktikus.

Ajánló


szívek: tiporva vízipisztoly: csőre töltve tréningruha: on

A Kortárs&Balett Tánccsoport legújabb darabjában az álmok mágikus, titokzatos világába kalauzolja nézőit. A cél nem az álmok megfejtése vagy magyarázása,…

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!