Ugrás a tartalomhoz

Program


Tímár Sára - regisztrációs jegy

Tímár Sára - regisztrációs jegy

TÍMÁR SÁRA ÉS ZENEKARA – DUPLA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
A Minek nevezzelek… és a Református hálaének népzenével című lemezek bemutatója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 17:00

TÍMÁR SÁRA ÉS ZENEKARA – DUPLA LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
A Minek nevezzelek… és a Református hálaének népzenével című lemezek bemutatója

Tímár Sára Junior Príma-díjas szentendrei énekes generációjának egyedi hangú, kísérletező kedvű énekese. Két éve vezeti a Népzenei műhely és táncház elnevezésű klubot a Szentendrei Kulturális Központban. Bár a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem NépzeneTanszékén szerzett előadói és tanári diplomát, érdeklődési köre kiterjed a népzene határterületeire is. A Sebő Együttes tagjaként került kapcsolatba az énekelt versek világával, a népi énekhang kreatív lehetőségeit pedig a Dalinda énekegyüttes alkotó alapítójaként keresi.

2009. óta rendszeresen jár népzenei gyűjtőutakon, nagy hatást gyakoroltak rá ezek az alkalmak, ahol közelebbről megismerkedhetett és tanulhatott az idős mesterektől.
Saját tapasztalásai alapján született meg 2018. januárjában debütáló albuma, Minek nevezzelek… címmel, ami egy autentikus magyar népzenei lemez. Az énekesnő Református HÁLAÉNEK népzenével című második lemezén olyan népdalokat és népénekeket válogatott össze, amik az egyházi ünnepekhez szorosan kapcsolódnak, továbbá református liturgikus énekeket bújtat népzenei köntösbe. A lemez különlegessége az a hangzás, amelyet igen ritkán hallhat az értő hallgatóság, hiszen a szakrális témájú népdalok mellett az egyházi énekeket népi hangszerekkel adják elő a zenekar tagjai.

Szentendrén először ad ízelítőt az énekesnő mind a két lemezéről, szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Ajánlatunk


Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Ajánló


Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a…

A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!