Ugrás a tartalomhoz

Program


Tudósok + Timur Lenk // Barlang

Tudósok + Timur Lenk // Barlang

Koncert Almási Gertrúd emlékére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 2. péntek, 19:00

19:00 Timur Lenk

20:30 Tudósok

Amikor a Tudósok meghallották az A. E. Bizottság lemezét Újvidéken azonnal útra keltek, hogy megismerjék a zseniális csapat tagjait, így jutottak feLugossy Laca és Almási Gertrúd szentendrei házába a Kelta közben a nyolcvanas évek végén, amely azután egyfajta lelki menedékhelyükké vált. A Tudósok ezen a koncerten felvillantanak néhány emléket ebből az időszakból, s tisztelegnek a nemrég elhunyt kiváló ember és nagyszerű képzőművész Almási Gertrúd előtt. A Tudósok zenekar ezen a nyáron ünnepli 35. születésnapját, amelyet új válogatáslemezének bemutatásával tesz kerekké, így a kedves közönség egy végtelenül szexi, barátságos, hosszú, színes, zúzós, emlékezetes koncertre számíthat, ha jót akar magának. Az estet felvezeti a nagyszerű underground klasszikus, a Timur Lenk zenekar, amely akár a jó bor, jobb, mint valaha: szellemes, ütős és agykatapultáló egyszerre!  

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

Ajánlatunk


Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

Idén huszonnégy éves zenekar. Rengeteg emlékezetes pillanattal, illetve felejthetetlen élménnyel lettek gazdagabbak azok, akik látták-hallották őket.

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán, Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartották az első koncertjüket, a helyi moziban, ami olyan jól sikerül, hogy úgy döntöttek, tovább folytatják együtt.

Ajánló


A nívós blues-, soul- és americana-hagyományokat ápoló Jack Holler Band még 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. Dalszöveg központú…

Remekmű GYABRONKA JÓZSEF előadásában

Janikovszky Éva fiatalkori naplóiból készült monodráma SODRÓ ELIZÁVAL

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!