Program


VAN filmzenekar

VAN filmzenekar

A VAN Filmzenekar szeptemberre várható kislemezének címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

VAN Filmzenekar

A VAN filmzenekar 2014-ben alakult a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan egyik szuper „hozadékaként”, majd a 2018-as Rossz versek világának is elengedhetetlen részét képezték. Időközben az is kiderült, hogy a filmekhez írt dalok önmagukban is megállják a helyüket: a zenekar a tavalyi évben is számos sikeres koncertet adott és két videóklippel is előálltak.

A mozgalmas időszak több változást is hozott, a zenekarból – baráti légkört maguk után hagyva – kiszállt Csorba Lóci és Burucs Szabolcs, így télen már egy új taggal, a Bozo dobosaként ismert Vincenzo Pellecchiával folytatták a közös munkát. Ekkorra már javában dolgoztak egy olyan kislemezen, amely ezúttal nem kötődik filmhez.

A szeptemberre várható kislemez címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

A kislemez az NKA támogatásával készül, a lemezbemutató koncert várhatóan ősszel lesz.

Tagok:
Szendrey-Nagy Olivér (ének, gitár)
Kálmán András (billentyűk)
Koroknay András (basszusgitár)
Vincenzo Pellecchia (dob, vokál)
Lukács Roland (ütőhangszerek)
Reisz Gábor (gitár)