Ugrás a tartalomhoz

Program


VAN filmzenekar

VAN filmzenekar

A VAN Filmzenekar szeptemberre várható kislemezének címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 20:00

VAN Filmzenekar

A VAN filmzenekar 2014-ben alakult a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan egyik szuper „hozadékaként”, majd a 2018-as Rossz versek világának is elengedhetetlen részét képezték. Időközben az is kiderült, hogy a filmekhez írt dalok önmagukban is megállják a helyüket: a zenekar a tavalyi évben is számos sikeres koncertet adott és két videóklippel is előálltak.

A mozgalmas időszak több változást is hozott, a zenekarból – baráti légkört maguk után hagyva – kiszállt Csorba Lóci és Burucs Szabolcs, így télen már egy új taggal, a Bozo dobosaként ismert Vincenzo Pellecchiával folytatták a közös munkát. Ekkorra már javában dolgoztak egy olyan kislemezen, amely ezúttal nem kötődik filmhez.

A szeptemberre várható kislemez címe EZ, amelyről elsőként a Szőke lettél című dal debütált, a hozzá készült klip főszerepében Jakab Julival és a zenekar tagjaival.

A kislemez az NKA támogatásával készül, a lemezbemutató koncert várhatóan ősszel lesz.

Tagok:
Szendrey-Nagy Olivér (ének, gitár)
Kálmán András (billentyűk)
Koroknay András (basszusgitár)
Vincenzo Pellecchia (dob, vokál)
Lukács Roland (ütőhangszerek)
Reisz Gábor (gitár)

Ajánlatunk


A Kortárs&Balett Tánccsoport legújabb darabjában az álmok mágikus, titokzatos világába kalauzolja nézőit. A cél nem az álmok megfejtése vagy magyarázása, sokkal inkább kalandozás egy olyan “alternatív univerzumban”, ahol mélyebb érzelmeink a felszínre törnek, múltunk, jelenünk és jövőnk keveredik össze egymással. Az álmok - akárcsak a tánc - eszköztára végtelen, a látvány magával ragad és fogva tart.

Ajánló


Komédia HERNÁDI JUDITTAL ÉS KERN ANDRÁSSAL

szívek: tiporva vízipisztoly: csőre töltve tréningruha: on

Habár remekmű, nem véletlen, hogy eddig csupán kétszer mutatták be. Zavarba hozza a nézőt, mert olyan tabukat tör meg, melyekről…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!